StyledshootFranschhoekSA_KCA-44.jpg
 
 

Weddings & Elopements


Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf die oog heeft voor de spontane momenten, het vastleggen van echte emoties en de mooiste details van jullie dag? Past persoonlijk, intiem en non traditioneel bij jullie bruiloft? En zijn jullie echte avonturiers en levensgenieters? Dan maken we vast een goed team!

Een bruiloft is zoveel meer dan een verzameling perfecte plaatjes. Voor mij gaat het om het vertellen van het complete verhaal van jullie dag. Die knuffel met je beste vriendin, het wegpinken van een traan van je oma, de reactie van jouw geliefde wanneer hij jou voor het eerste ziet, jullie niet meer bijkomend van de verrassende speech van jullie beste vrienden en jouw ouders die dansvloer flink onveilig maken. Maar ook die prachtig intieme momenten van jullie samen, zo spontaan en ongeposeerd mogelijk. Al die momenten bij elkaar. Jullie liefde en dag waarbij jullie de liefde vieren met jullie liefste familie en belangrijkste vrienden van de wereld. Dat is jullie verhaal. Jullie verhaal die ik op de meest authentieke en artistieke wijze vastleg.

Omdat ik er alle aandacht voor wil hebben en de allerbeste kwaliteit wil leveren fotografeer ik een maximaal aantal bruiloften per jaar. Neem daarom op tijd contact op om zeker te zijn van mijn beschikbaarheid. Mijn tarief voor bruidsfotografie begint bij 1495e voor 6 uur fotografie. Dit is inclusief een mini luxe trouwalbum met jullie allermooiste foto’s. Dit is geheel naar wens uit te breiden. Willen jullie meer informatie of weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Ik stuur graag mijn persoonlijke trouwbrochure toe met alle details en aanvullende informatie. Vul het contactformulier in of stuur mij een mail naar info@kimcaptein.com Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten, te leren kennen en alles te horen over jullie trouwdag!

 

Personal branding


Voor branding en online marketing zijn goede foto’s van jouwzelf als (creatief) ondernemer key. Met heel passie fotografeer ik jou zodat de foto’s 100% bij jouw identiteit passen en zo de presentatie van jouw bedrijf versterken. Waar we shooten kan een toffe sophisticated locatie zijn in een stad of juist ergens meer lay-back in de natuur. Hier kunnen we over sparren!

Kosten en werkwijze

 • Samen kijken we naar een toffe locatie die past bij jou en jouw bedrijf

 • Ik kan je in contact brengen met de visagistes waar ik mee samenwerk & styling-advies geven

 • Je kan gemiddeld rond de 4 wisselen van outfit tijdens de shoot

 • De shoot kan plaatsvinden op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag

 • Naast het maken van te gekke foto’s maken we er ook nog eens een hele leuke dag van - yep, mensen schijnen vaak om mij te moeten lachen dus waarschuw je lachspieren ;-)

 

Het portret pakket


 • De shoot duurt ongeveer 2 uur, waarbij we alle tijd nemen om relaxed foto's te maken.

 • Je ontvangt 30 bewerkte foto's in hoge resolutie & webresolutie via een persoonlijke online gallery waar je de foto's kunt downloaden

 • Kosten zijn 350 excl BTW & reiskosten

 

Het beeldbank pakket


 • De shoot duurt ongeveer 4 a 4,5 uur, waarbij we alle tijd nemen om relaxed foto's te maken. We kunnen ook gerust van locatie wisselen.

 • Je ontvangt 60 bewerkte foto's in hoge resolutie & webresolutie via een persoonlijke online gallery waar je de foto's kunt downloaden

 • Kosten zijn 650 excl BTW & reiskosten

 

Events


Graag maak ik sfeerbeelden tijdens masterclasses, presentaties, boeklanceringen en netwerkborrels en leg ik alles vast zodat het leek alsof je erbij was (en er anders de volgende keer zeker bij wilt zijn!). Prijs is afhankelijk van jullie wensen & graag stuur ik jullie meer beeldmateriaal toe van voorgaande events. Stuur mij een bericht naar info@kimcaptein of vul het contactformulier in, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

 

Trouwen in het buitenland


Gaat jullie bruiloft in het buitenland plaatsvinden en zijn jullie op zoek naar een fotograaf die dit op een intieme, persoonlijke en elegante manier kan vastleggen? Ik ga graag met jullie mee op avontuur! Geen reis is mij te ver wanneer ik jullie destination wedding kan vastleggen. Zo heb ik op al hele bijzondere plekken in de wereld bruiloften mogen vastleggen, waaronder Zuid-Afrika, Italië, Spanje, Duitsland en België. Stuur mij dan een bericht via het contactformulier of een mail naar info@kimcaptein.com en vertel mij alles over jullie trouwdag!

 

Ander soort reportages

Heb je zelf leuke ideeën voor een reportage? Ik sta open voor toffe projecten. Stuur mij een mailtje met je ideeën, dan bespreken we de mogelijkheden.