RINGS.png

Weddings


Een knuffel met je beste vriendin, het wegpinken van een traan van je oma, de reactie van jou geliefde wanneer hij jou voor het eerst ziet, jullie niet meer bijkomend van de verrassende speech van jullie beste vrienden en jouw ouders die de dansvloer flink onveilig maken. Maar ook die prachtig intieme momenten van jullie samen, het liefst zo spontaan en ongeposeerd mogelijk. Deze eeuwig bijzondere momenten leg ik met alle liefde voor jullie vast op een pure en ongedwongen wijze.

 
 

Brands


Voor branding en online marketing zijn goede foto’s van jouwzelf als (creatief) ondernemer key. Met heel passie fotografeer ik jou zodat de foto’s 100% bij jouw identiteit passen en zo de presentatie van jouw bedrijf versterken. Waar we shooten kan een toffe sophisticated locatie zijn in een stad of juist ergens meer lay-back in de natuur. Hier kunnen we over sparren!

Kosten en werkwijze

 • Samen kijken we naar een toffe locatie die past bij jou en jouw bedrijf

 • Ik kan je in contact brengen met de visagistes waar ik mee samenwerk & styling-advies geven

 • Je kan gemiddeld rond de 4 wisselen van outfit tijdens de shoot

 • De shoot kan plaatsvinden op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag

 • Naast het maken van te gekke foto’s maken we er ook nog eens een hele leuke dag van - yep, mensen schijnen vaak om mij te moeten lachen dus waarschuw je lachspieren ;-)

 

Het portret pakket


 • De shoot duurt ongeveer 2 uur, waarbij we alle tijd nemen om relaxed foto's te maken.

 • Je ontvangt 30 bewerkte foto's in hoge resolutie & webresolutie via een persoonlijke online gallery waar je de foto's kunt downloaden

 • Kosten zijn 350 excl BTW & reiskosten

 

Het beeldbank pakket


 • De shoot duurt ongeveer 4 a 4,5 uur, waarbij we alle tijd nemen om relaxed foto's te maken. We kunnen ook gerust van locatie wisselen.

 • Je ontvangt 60 bewerkte foto's in hoge resolutie & webresolutie via een persoonlijke online gallery waar je de foto's kunt downloaden

 • Kosten zijn 650 excl BTW & reiskosten

 

Events


Graag maak ik sfeerbeelden tijdens masterclasses, presentaties, boeklanceringen en netwerkborrels en leg ik alles vast zodat het leek alsof je erbij was. Prijs is afhankelijk van jullie wensen & graag stuur ik jullie meer beeldmateriaal toe van voorgaande events. Stuur mij een bericht naar info@kimcaptein of vul het contactformulier in, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

 

Trouwen in het buitenland


Ja, ik doe met alle liefde ook bruiloften in het buitenland! Hier komen mijn passies fotografie & reizen samen. Dit jaar staan oa Zuid-Afrika, Italië en Spanje op de planning voor ‘destination weddings’. Heb je interesse en wil je meer informatie hierover, stuur mij dan een mailtje naar info@kimcaptein.com en vertel mij alles over jullie trouwdag!

 

Ander soort reportages

Heb je zelf leuke ideeën voor een reportage? Ik sta open voor toffe projecten. Stuur mij een mailtje met je ideeën, dan bespreken we de mogelijkheden.