kimcapteinphotography-1.jpg

"Mijn stijl kan ik het beste omschrijven als verhalend, puur, spontaan en romantisch, en je kan altijd wel ergens een editorial touch terugvinden”

s

My Story 


Me in a nutshell: samen met mijn grote liefde & kat Mika woon ik in Amsterdam. Als dromer denk en uit ik mij graag in beelden en heb ik een enorme fantasie. Als avonturier ontdek ik graag karakteristieke steden en verre oorden. Die kleine dingen zoals met mijn blote voeten over het strand lopen of de natuur ingaan met vrienden of familie maken mij helemaal gelukkig. Ook ben ik een echte optimist en ben ik dol op uitgebreid ontbijten.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotografie, maar na de Fotovakschool is mijn liefde voor het fotograferen pas echt gegroeid. Het verhaal achter een moment of persoon vertaal ik graag in krachtige beelden. Vandaar dat ik met zoveel liefde en passie bruiloften vastleg! Die schaterlach, de traan; de spanning en ontlading en de liefde die overal vanaf straalt: ik waardeer het elke keer weer dat ik er op zo'n bijzondere dag bij mag zijn om alles vast te leggen en dit voor altijd als herinnering vast kan leggen. De bruidsparen die ik fotografeer krijgen altijd een speciaal plekje in mijn hart en mijn bruidsparen voelen daarom niet als klanten maar als nieuwe vrienden.

Ook bij het vastleggen van de personen achter al die toffe brands voel ik die vibe en haal ik alles uit de kast: of ik nou op de grond lig, ergens inhang of het water inga, ik doe het allemaal om die next level beelden te creëren:-). Doordat ik jarenlang als model voor de camera heb gestaan kan ik mij bovendien goed verplaatsen in mijn eigen modellen en geef ik waar nodig aanwijzingen zodat we samen fijne wauw-beelden kunnen creëren. Het mooie is dat een dag werken niet als werken voelt, na een lange dag samen zie je dus echt nog steeds een dikke smile op mijn gezicht. Mijn stijl kan ik het beste omschrijven als verhalend, puur, spontaan en romantisch, en je kan altijd wel ergens een editorial touch terugvinden. Ik hecht veel waarde aan het vastleggen van de sfeer, connecties tussen mensen en emoties, het liefst met gebruik van natuurlijk licht. 

Wil je meer weten of heb je interesse in mijn trouwbrochure? Vul dan het contactformulier in of stuur mij een bericht op info@kimcaptein.com.

Liefs, Kim